V SEPTEMBRU SE DOGAJA

Mesec september je v prvi vrsti uvajalni mesec, ko se novinčki navajajo na novo okolje in osebe v njem, vsi ostali, ki pa tja že nekaj časa hodimo, pa si prav tako vzamemo čas za medsebojno spoznavanje.

Zdaj že lahko rečemo, da nam dobro uspeva. Novinčki vedno manj jokajo in se vedno več smejejo, ostali pa uživajo spet med novimi prijatelji in v igri. Otroci in vzgojiteljice veliko časa bivamo na prostem, ustvarjamo, pojemo, plešemo in se igramo. Kot vedno, bi lahko rekli, pa vseeno nekoliko drugače. Kajti septembra začnemo plesti vezi, ki nas povezujejo in se krepijo skozi vse šolsko leto (pa marsikdaj še veliko, veliko dlje…, ampak to je že druga tema…. )

Otroci od 4-6 let so obiskali tudi JAZZ koncert v KC Ravne, kjer jim je Jernej Gombač na zelo zanimiv način prikazal uporabo instrumentov na drugačne načine.

Za nami pa je že tudi teden mobilnosti, ko smo ozaveščali pomen varovanja okolja in možnost mobilnosti še na druge načine – ne samo z avtomobilom . V tem tednu je potekal v nekaterih skupinah tudi projekt Beli zajček, otroci so hodili na pohode, izlete….

Vmes smo opazovali še prihajajoče barve jeseni, peli plesali in se igrali….. skratka mesec september je minil kot bi pihnil….

Fotografije si lahko ogledate v galeriji.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja